Showbiz
0

Razvode se Pamela Anderson i Kid Rock

Sarajevo-x.com
Glumica Pamela Anderson i njen muž, muzičar Kid Rock, podnijeli su zahtjev za razvod braka, u ponedjeljak, nakon samo četiri mjeseca braka. Kao zvaničan razlog za njihov razvod navedene su "nepomirljive razlike".

Seksipilna Pamela Anderson (39), bivši model Playboya koja je glumila u popularnoj TV seriji ''Baywatch'' i poznata muzička zvijezda Kid Rock (35), vjenčali su se u julu ove godine na jahti u blizini St. Tropeza na francuskoj rivijeri.

Anderson i Rock, čije je pravo ime Robert Ritchie bili su u dugoj vezi punoj prekida, koja je započela još 2000. godine.

Anderson ima dvoje djece iz svog prethodnog braka sa bubnjarom rock benda Motley Crue, Tommyjem Leejem.

[SLIKA]1[/SLIKA]

Ona i Kid Rock nisu imali zajedničke djece. Ranije ovog mjeseca, showbiz magazini su objavili da je Anderson imala pobačaj, ali to nije zvanično potvrđeno.

Njihov razvod je četvrti veliki raskid među poznatim parovima u ovom mjesecu. Prije njih razišli su se pop pjevačica Britney Spears i plesač Kevin Federline, filmske zvijezde Reese Witherspoon i Ryan Phillippe, te glumica Kate Hudson i pjevač Black Crowesa Christopher Robinson.

Vezani članci