Nisu riješili nesuglasice
14

Razvode se Gisele Bundchen i Tom Brady, jedan od najpoznatijih parova iz svijeta slavnih

I. B.
Gisele i Tom bili su u braku od 2009. godine (Foto: Instagram)
Gisele i Tom bili su u braku od 2009. godine (Foto: Instagram)
Jedan od najpoznatijih parova iz svijeta slavnih, manekenka Gisele Bundchen i legendarni igrač NFL-a Tom Brady odlučili su da njihovom braku dođe kraj, prenose brojni strani mediji.
Naime, Gisele i Tom već danima pune naslovnice o "drami" koja se odvija između njih.

Već neko vrijeme živjeli su na različitim adresama, a svađe i neslaganja uslijedili su, navodno, nakon što se Brady 40 dana od odlaska u penziju, vratio sportu.

On i Gisele sada su angažovali i advokate za brakorazvodnu parnicu.

"Nikada zapravo nisam mislio da će im ova svađa biti kraj, ali izgleda da jest. Mislim da sada nema povratka. Oboje imaju advokate i sagledaju što će razlaz podrazumijevati, ko će što dobiti i slično", rekao je izvor za PageSix.

Par je bio u braku od 2009. godine, a zajedno imaju sina Benjamina (12) i kćer Vivian (9). Brady također ima i sina Jacka (15) s bivšom Bridget Moynahan.

Jedan od izvora rekao je kako par vjerovatno razmišlja o podjeli imovine, kao i bogatstva koje se procjenjuje na 650 miliona dolara. Kada je riječ o djeci, gledat će da skrbništvo bude zajedničko, budući da su oboje jako posvećeni roditelji i uključeni u živote svoje djece.

Inače, Gisele nije skrivala sreću nakon što je Brady objavio da se povlači iz svijeta NFL-a, kojeg je smatrala "nasilnim sportom".

"To je vrlo nasilan sport, a ja imam djecu i voljela bih da on bude prisutniji. Stalno smo imali te razgovore, ali smatram da svako mora donijeti odluku koja njemu odgovara", govorila je ranije, podcrtavajući da želi da Tom "slijedi svoju sreću".

Nakon što je Tom, koji je najbolji igrač američkog fudbala u historiji, otkrio da odlazi u penziju, mediji su se raspisali i kako mu je supruga postavila ultimatum.

"Već ga je pokušavala ostaviti kad je igrao za Patriotse. Gotovo svakodnevno, šest godina, tražila je da se povuče. Tom bi govorio jedno, a onda radio drugo. Oklijevao je, a Gisele je postajala sve ljuća. Tom je sve njihove poslove prepustio njoj. Bio je odsutan cijelu sezonu, a i kad bi liga završila, trenirao je s timom, a ona je ostajala kod kuće i brinula o svemu. Također, Gisele je izuzetno samostalna osoba, sa svojom karijerom, ali je morala zanemariti jer nije imala vremena", kazao je izvor blizak porodici Brady.

Nedugo nakon što se Brady predomislio i odlučio nastaviti karijeru, par je počeo živjeti odvojeno.