Showbiz
1

Razišli se na godinu dana: Jay-Z prevario Beyonce s Rihannom

Klix.ba
Beyonce i Jay Z rastali su se na godinu zbog tračeva da je reper imao aferu s Rihannom, tvrdi se u novoj knjizi "Becoming Beyonce: The Untold Story".
Jay-Z i Rihanna 2005. godine, kada se dogodila navodna afera (Foto: AFP)
Jay-Z i Rihanna 2005. godine, kada se dogodila navodna afera (Foto: AFP)

Najmoćniji par koji je zajedno od 2000. godine, navodno se razišao 2005. godine kada je Jay-Z bio sa tada 17-godišnjom Rihannom. Sve se dogodilo, navodno, nakon što je Rihanan snimila pjesmu "Po De Replay".

Mnogi su se prisjetili svađe između Jay-Zija i Beyonceine sestre Solange u liftu i zapitali se da li je možda Rihanna bila uzrok. Naime, Jay-Z je navodno htio ići na Rihannin afterparty, zbog čega se Beyonce naljutila.

"Beyonce nije znala kako da se nosi s tim te su se razišli na godinu dana. Sigurno je da su Rihanna i Beyonce prijateljice, pa joj je dodatno teško palo sve to", piše u knjizi.

Beyonce i Rihanna su dugogodišnje prijateljice (Foto: AFP)
Beyonce i Rihanna su dugogodišnje prijateljice (Foto: AFP)
Beyonce i Jay-Z upoznali su se nakon pjesme "I Got That" 2000. godine i ubrzo su počeli izlaziti. Krili su se do 2002. godine kada su snimili duet "Bonnie & Clyde". Snimljeni su zajedno u nekoliko prilika u sljedeće četiri godine. Od 2005. godine nema događaja na kojem se nisu pojavili zajedno, a već sljedeće godine počeli su pričati o vjenčanju. Sada imaju trogodišnju kćerku Blue Ivy.

Beyonce je imala samo dva momak u svom životu, Jay-Zija i Lyndella Lockea s kojim je bila devet godina u vezi.

U knjizi autor J Randy Taraborrelli otkriva i detalje ugovora koje potpisuju dadilje koje čuvaju Blue Ivy.

"Ukoliko mislite da ste unajmljeni samo da čuvate dijete, grdno ste se prevarili. Beyonce tačno zna kako želi da joj dijete bude odgojeno i u ugovoru stoji kako i šta dadilja treba raditi. Ništa nije prepušteno slučaju", kaže autor.

Knjiga o Beyonce bit će u prodaji 27. oktobra.