Srbijanska glumica
67

Radmila Živković na Pinku rekla da je "Elita" zatvorska psihijatrija, voditelji je pokušali ušutkati

I. S.
Screnshot: TV Pink
Screnshot: TV Pink
Glumica Radmila Živković je tokom gostovanja na TV Pink, između ostalog, kritikovala reality show "Elita", a voditelji su je pokušali ušutkati.

"Uglavnom, poznajem tu elitu. Ima jedno fenomenalno ogledalo elite, a to je nešto što svi kritikuju. To je ovaj reality program, koji se zvao 'Zadruga'. To je, ja kažem, zatvorska psihijatrija, a to što se dešava unutra je bukvalno to. To svuda u svijetu postoji. Međutim, ovaj potez koji je napravljen, da se sada ta zatvorska psihijatrija zove 'Elita', to je takva šamarčina", započela je.

Voditeljica Jovana Maksimović je zatim pokušala skrenuti s teme.

"Nemojte, nećemo o tome", kazala je.

"Molim? Pa kako nećemo? Što ste me zvali? To jeste psihijatrija. Pa kakvi su tamo slučajevi? Svi kažu: 'Ti si lud, ti imaš dijagnozu', a navodno se prolazi kroz ljekarske komisije da bi se ušlo tamo. Ako si zdrav, normalan i pametan… ", odgovorila je Živković.

Glumica je dodala da ona gleda, sluša i prati sve živo pa i ovakav tip programa.

"Vidim ih. Moj posao je da vidim prvo sebe iznutra pa onda da vidim šta se dešava s ljudima. Šta se u ljudskoj duši i ponašanju naopačke događa? Onda je to smiješno. Ljudi prepoznaju sebe u svojim naopakim manifestacijama", kazala je.

Inače, Živković je ovog ljeta pozivala građane da se pridruže mitingu koji je organizovao Aleksandar Vučić.