Megan Fox, glumica
0

FOTO / "Radije bih umrla od gladi nego kuhala"

Sarajevo-x.com
O njenoj liniji sanjaju milioni žena širom svijeta. A sad je prelijepa glumica Megan Fox otkrila kako zdržava svoju težinu, gladovanjem. Još je dodala kako je tako loša kuharica da bi radije umrla od gladi nego pojela hranu koju je ona pripremila.
"Prije ću umrijeti od gladi nego skuhati nešto za sebe. Mislim da hladno mogu preživjeti sedam dana bez hrane", rekla je Megan.

Fox je također priznala, uprkos tome što je u sretnoj vezi sa bivšom zvijezdom serije Beverly Hills, Brianom Austinom Greenom, da bi radije bila sama nego u bilo čijem društvu.

"Mogu dane ili čak sedmice provesti da ne razgovaram s ljudima", rekla je magazinu Allure.

"Mrzim primati komplimente, kad mi govore da sam talentovana ili da ću biti filmska zvijezda. Uvijek osjećam da je to "na silu" i lažno".

Ljepotica je također prokomentarisala ljude koji hrle plastičnim hirurzima.

"Savjetovala bih svakome da prvo razgovara s terapeutom, pokušati shvatiti odakle dolazi ta želja, jer često operacija zuba, nosa, ili brade ne riješi probleme. Tek ako ste sigurni da to želite, tad to i učinite", rekla je ona.

Upitana o njenim fotografijama u toplesu koje su se nedavno pojavile, Megan je rekla kako ona nije reality zvijezda koja koketira s paparazzima da bi je oni slikali sve vrijeme.

"Bila sam na snimanju filma i radila svoj posao, a to mi se s... jednostavno desilo i ljuta sam zbog toga".

Otkrila je i kako pati od opsesivno-kompulzivnog poremećaja, pa ne može koristiti javne WC-e ili pribor za jelo u restoranima.

"To je bolest. Bolesna sam. Samo kad pomislim da stavljam u usta pribor koji su milioni drugih usta probali i koliko je tu bakterija, odustanem", priznala je Megan.