Pjevač u suzama
3

R Kelly se rasplakao u prvom intervjuu nakon optužbi za seksualno zlostavljanje

Klix.ba
Američki pjevač i tekstopisac R Kelly bio je emotivan tokom nedavnog intervjua za CBS u kojem je govorio o optužbama za seksualne delikte. On tvrdi da nije učinio ništa loše i ističe da se u posljednje vrijeme bukvalno bori za svoj život.

R'n'B pjevač uhapšen je prošlog mjeseca i optužen za seksualno zlostavljanje četiri osobe. R Kelly se suočava sa deset tačaka optužnice za seksualno zlostavljanje i trenutno je na slobodi do suđenja.

U svom prvom intervjuu nakon pojave glasina o njegovim prijestupima, R Kelly je izjavio kako nije istina da je on zlostavljao maloljetne djevojke i imao seks s njima.

"Bilo da su to stare glasine, nove glasine, buduće glasine, to nije istina", rekao je R Kelly novinarki CBS-a Gaylei King.

Zatim je upitan da li je u bilo kojem trenutku života držao djevojke zatvorene kako bi ih seksualno iskorištavao, a on je rekao da su to gluposti i da to nikada ne bi učinio.

Nakon što su ga savladale emocije, R Kelly je počeo plakati i rekao je kako se trenutno bukvalno "bori za svoj život", prenosi Sky News.