Rezultat operacija
57

Putinova ljubavnica se nakon dugo vremena pojavila u javnosti, iznenadila drugačijim izgledom

I. S.
Foto: Ren TV/east2west news
Foto: Ren TV/east2west news
Putinova ljubavnica Alina Kabaeva se nakon dugo vremena pojavila u javnosti, a mnogi su primijetili da izgleda znatno drugačije zbog plastičnih operacija.

Prisustvovala je otvorenju gimnastičkog centra u Sočiju. Ovaj centar nalazi se u sklopu škole u koju navodno idu Putinova i njena djeca.

"Svi su komentarisali njen izgled. Ona pokušava suziti svoje prirodno široko lice. Očigledno je da su rezultati plastičnih operacija izrazito loši", naveo je izvor za portal paparazzi.ru.

Foto: Ren TV/east2west news
Foto: Ren TV/east2west news

Na jednoj od fotografija vidi se da je na sakou nosila broš u obliku slova Z i tako pružila podršku Rusiji. Podsjećamo, Ministarstvo finansija Sjedinjenih Američkih Država je uvrstilo Alinu na listu sankcionisanih osoba zato što pripada uskom krugu rukovodstva Ruske Federacije.

Foto: Yana Batyrshina
Foto: Yana Batyrshina

Vijest o ljubavnoj vezi između Vladimira i nje objavljena je 2008. godine. Moskovsky Korrespondent naveo je da se predsjednik planira razvesti od Ljudmile i oženiti Alinu. On je demantovao ove navode.

Razvod je finaliziran pet godina kasnije, a spomenuti medij je u međuvremnu prestao s radom. Vladimir i Alina nikada zvanično nisu potvrdili da su u vezi.