Glumac vidno oslabio u licu
0

Prve fotografije Douglasa nakon što je obznanjeno da boluje od raka

Sarajevo-x.com
Svjetski mediji objavili su prve fotografije glumca Michaela Douglasa načinjene nakon što je u javnosti obznanjeno da boluje od raka grla. Fotografije su snimljene dok je Douglas napuštao svoj stan u New Yorku i, sudeći po njima, on je vidno oslabio u licu.
Svjetski mediji nagađaju da je Michael Douglas već započeo intenzivne osmosedmične hemoterapije. Navodno, ljekari smatraju da će se suprug glumice Catherine Zeta-Jones uspješno oporaviti i tvrde da su prognoze više nego optimistične.

Sve kolege dale su slavnom glumcu podršku i nadaju se da će što prije ozdraviti. Nedavno je i glumica Glen Close u jednom intervjuu istakla kako će Douglas morati pokazati svu svoju hrabrost i suočiti se s teškom bolešću.

Inače, slavni glumac se nedavno susreo s još jednim problemom. Naime, njegova bivša supruga Diandra Luker, s kojom ima sina Camerona, podigla je tužbu, te traži polovinu njegove zarade od filma "Wall Street: Money Never Sleeps".

Naime, ona tvrdi da je to nastavak hit-filma "Wall Street" iz 1987. godine, dok Douglasovi advokati to negiraju napominjući kako se radi o posve drugom projektu.