|

Prva fotografija sa vjenčanja Ronnieja Wooda

Prva fotografija sa vjenčanja Ronnieja Wooda
3
Klix.ba
31.12.2012. u 17:09
4
komentara
3

dijeljenja
Prva fotografija sa vjenčanja Ronnieja Wooda Wood sa novom suprugom, Paulom McCartneyjem i Rodom Stewartom
Britanski rock muzičar i bivši član Rolling Stonesa Ronnie Wood je objavio prvu oficijelnu fotografiju sa svog vjenčanja sa novom suprugom.
Ovaj 65-godišnjak se vjenčao sa 34-godišnjom Sally Humphreys u hotelu Dorchester u Londonu ranije ovog mjeseca. Ovo je za poznatog gitaristu treći brak.

"Volio bih da sam sreo Sally ranije. Ne mogu se sjetiti nijedne djevojke koja mi je toliko odgovarala. Izgledala je prelijepo dok je prolazila kroz vrata. Sretan sam što imam novu porodicu. Moj otac i braća više nisu sa mnom pa je lijepo kada vas prihvate u novu porodicu. Njena rodbina je predivna", rekao je Wood.

Na fotografiji se može vidjeti Wood sa suprugom Humphreys i svoja dva kuma, Rodom Stewartom i Paulom McCartneyem. Ova fotografija, na kojoj se vidi i Woodova 7-godišnja nećakinja Heather, se nalazi u oficijelnom vjenčanom albumu.

Sav novac od prodaje albuma će biti doniran u dobrotvorne svrhe. Wood se 1971. godine oženio sa Krissy Findlay, a sedam godina kasnije su se razveli. Wood se sa svojom drugom suprugom rastavio 2008. godine nakon 23 godine braka.
Prijavi grešku


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...