Victoria otkazala
0

Provod Spiceica kao u dobra stara vremena

Sarajevo-x.com
Geri Halliwell okupila je članice nekadašnje grupe Spice Girls na zajedničkoj večeri u Londonu, nakon čega se vesela skupina zaputila u noćni provod.

Pozivu za druženje popularne Ginger Spice odazvale su se Melanie Brown, Melanie Chisholm i Emma Bunton, a odsustvo pete Spiceice Victorije Beckham bilo je više nego primjetno

Iako mnogi nagađaju da slavna Posh nije ni dobila pozivnicu za party, Victoria navodno nije mogla susret sa kolegicama ugurati u svoj prebukirani raspored. Ona je prošle sedmice sa najnovijom kolekcijom vlastite dizajnerske kuće trijumfirala na New York Fashion Weeku. Njena nova linija za proljeće/ljeto 2010. godine kritika je dočekala sa hvalospjevima. Ona se nakon toga vratila u Los Angeles kako bi se posvetila drugim obavezama.

Druge djevojke nisu uspjele doseći Victorijin uspjeh nakon raspada benda. Geri koja sada hoda sa aristrokratom Henryjem Beckwithom napisala je nekoliko knjiga za djecu dok je Emma nedavno počela raditi kako kolumnistica u sedmičnom časopisu.

Mel B je nastupala u burlesque showu u Las Vegasu i radila kao model za liniju donjeg rublja Ultimo. Mel C pokrenula je samostalnu karijeru, a trenutno je napravila pauzu kako bi se brinula o 7-mjesečnoj kćerki Scarlett Starr.

No, razdragano društvo nije dozvolilo da im odsustvo Victorije omete provod i oživljavanje sjećanja na dobra stara vremena. Tim više, što se ona nije nijednom pojavila na njihovom okupljanju od 2007. godine.