Izabrao karijeru
427

Profesionalni gamer ostavio prelijepu djevojku zbog igre "Call of Duty"

Klix.ba
Poznati YouTuber i profesionalni gamer Douglas "FaZe Censor" Martin raskinuo je sa svojom djevojkom Yanet Garcia, ljepoticom koja se bavi modelingom i vođenjem vremenske prognoze.

Martin je odlučio ostaviti Garciju kako bi imao više vremena za igranje igre "Call of Duty". On je to potvrdio u novom videu koji je objavio na društvenim mrežama. Raskid veze je indirektno potvrdila i prelijepa Yanet statusima na društvenim mrežama.

Dvadesettrogodišnji Martin je u desetominutnom videu objasnio zašto je prekinuo trogodišnju vezu s modelom i TV zvijezdom Yanet, koja je važila za najljepšu djevojku na svijetu među onima koje se bave vremenskom prognozom na TV-u.

"Yanet i ja više nismo zajedno, ona je sjajna djevojka i zaslužuje najbolje. Prelijepa je, pametna i bila je nevjerovatna djevojka. Znam da ovo zvuči čudno, ali ja moram raditi ono što mislim da je dobro za mene", izjavio je između ostalog Martin.

On je otkrio i kako su se upoznali, avionom je doputovao iz New Yorka u Meksiko samo kako bi sreo Yanet. Započeli su vezu, a potom se preselili u New York. Međutim, sve se promijenilo kada je Yanet odlučila da se vrati u Mexico City kako bi nastavila glumačku karijeru i vratila se na TV kako bi vodila vremensku prognozu.

"Podržavam njenu odluku, želi biti supermodel i glumica. Idite za svojim snovima, život je prekratak. Ja igram Call od Duty full-time sada, a ona je željela iskoristiti priliku za posao. Nisam mislio da će biti ovako teško. Nekada je bilo puno lakše da odem i da je posjetim, međutim, sada imam obaveze, imam ugovor i ovo je karijera koju želim. Također želim postati svjetski šampion", dodao je Martin.

Garcia ima 6,5 miliona fanova na Instagramu, kojima se zahvalila na podršci nakon raskida.