|

Prodaje se lični dnevnik Britney Spears?

Prodaje se lični dnevnik Britney Spears?
0
S
Sarajevo-x.com
26.10.2007. u 08:36
0
komentara
0

dijeljenja
Prodaje se lični dnevnik Britney Spears?
Medijsko praćenje nemirnog života nekadašnje pop princeze Britney Spears dobilo je novu priču - prodaju njenog ličnog dnevnika. U toku jako lošeg životnog perioda kada je išla na rehabilitaciju i odvikavanje od droga, Britney je počela voditi dnevnik. Ubrzo je odustala i bacila dnevnik, ali ga je njen "prijatelj" uzeo i sada ga prodaje za dva miliona dolara.
Sam Lutfi, prijatelj Britney Spears - ako ga tako možemo nazvati, uzeo je odbačeni dnevnik Britney Spears i nudi ga britanskim tabloidima za čak dva miliona dolara, prenosi Life&Style magazin.

Prema izvoru koji je informacija dao pomenutom magazinu, Britney je otvorila svoje srce i dušu pišući šta joj se dešava u životu i kako se ona nosi s time. U dnevniku navodno stoji da ne želi komunicirati s majkom jer ona želi sve više i više novca od nje. Prema izvoru, u dnevniku se navode i detalji njenog opijanja i drogiranja.

Osim toga, Britney je, kako kaže izvor, opisala i svoje iskustvo u rehabilitacijskom centru.

Ipak, Sam Lufti za kojeg se vjeruje da je uzeo njen dnevnik, odbacuje ove navode i medijima je rekao da Britney nije nikada vodila nikakav dnevnik.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.