Showbiz
0

Prodaje se lični dnevnik Britney Spears?

Sarajevo-x.com
Medijsko praćenje nemirnog života nekadašnje pop princeze Britney Spears dobilo je novu priču - prodaju njenog ličnog dnevnika. U toku jako lošeg životnog perioda kada je išla na rehabilitaciju i odvikavanje od droga, Britney je počela voditi dnevnik. Ubrzo je odustala i bacila dnevnik, ali ga je njen "prijatelj" uzeo i sada ga prodaje za dva miliona dolara.

Sam Lutfi, prijatelj Britney Spears - ako ga tako možemo nazvati, uzeo je odbačeni dnevnik Britney Spears i nudi ga britanskim tabloidima za čak dva miliona dolara, prenosi Life&Style magazin.

Prema izvoru koji je informacija dao pomenutom magazinu, Britney je otvorila svoje srce i dušu pišući šta joj se dešava u životu i kako se ona nosi s time. U dnevniku navodno stoji da ne želi komunicirati s majkom jer ona želi sve više i više novca od nje. Prema izvoru, u dnevniku se navode i detalji njenog opijanja i drogiranja.

Osim toga, Britney je, kako kaže izvor, opisala i svoje iskustvo u rehabilitacijskom centru.

Ipak, Sam Lufti za kojeg se vjeruje da je uzeo njen dnevnik, odbacuje ove navode i medijima je rekao da Britney nije nikada vodila nikakav dnevnik.