Imala samo riječi hvale
0

Priyanka Chopra: Meghan Markle je stvorena za velike stvari

M.A.
Priyanka Chopra (desno) na kraljevskom vjenčanju (Foto: EPA-EFE)
Priyanka Chopra (desno) na kraljevskom vjenčanju (Foto: EPA-EFE)
Holivudska, ali i bolivudska glumica Priyanka Chopra kaže da je njena prijateljica Meghan Markle "uvijek bila stvorena za velike stvari".

Ova 36-godišnjakinja, koja je prošle godine bila na vjenčanju vojvode i vojvotkinje od Sussexa, izjavila je da je bivša glumica serije "Suits" ispunila svoju sudbinu da postane glas za koji će se čuti u svijetu.

"Megs, ona je uvijek bila stvorena za velike stvari. Biti inicijator promjena i biti glas koji će se čuti", rekla je Chopra u intervjuu za magazin Elle UK.

Nakon rođenja sina Meghan Markle i princa Harryja u maju, Chopra je rekla da je "nevjerojatno kako se životi ljudi mijenjaju".

"Ja zaista vjerujem da treba preuzeti odgovornosti za određene poteze u životu, ali mora postojati neka viša sila koja nas dovodi u situacije u kojima se nalazimo. Sudbina ima čudan način da ti pomogne da pronađeš svoj poziv", dodala je ona.

Chopra je rekla i to da bi u budućnosti mogla živjeti u blizini Meghan Markle, jer ona i njen suprug Nick Jonas, koji trenutno žive u Californiji, žele da se presele u London u nekom trenutku.

"Kad god odem tamo, osjećam se povezanim s gradom", rekla je ona.