Pohvalili se fotografijom
90

Prisustvo Netflixove zvijezde na letu za Zagreb iznenadilo posadu Croatia Airlinesa

N. O.
Foto: Facebook/Croatia Airlines
Foto: Facebook/Croatia Airlines
Zvijezda Netflixove serije "Stranger Things" Sadie Sink stigla je u Hrvatsku gdje će snimati film "O'Dessa", a njeno prisustvo na letu za Zagreb iznenadilo je posadu Croatia Airlinesa.

Sadie Sink bila je na letu iz Frankfurta za Zagreb, a na Facebook stranici Croatia Airlinesa podijelili su fotografiju mlade glumačke zvijezde u posjeti cockpitu aviona.

"Danas smo na letu iz Frankfurta ugostili glumicu Sadie Sink iz popularne Netflixove serije 'Stranger things' kojoj je ovo ujedno bio i prvi posjet cockpitu ikad i bila je apsolutno oduševljena", naveli su uz snimak.

Sadie će u Hrvatskoj snimati postapokaliptičnu rock-operu "O'Dessa" koju će režirati Geremy Jasper.

"Smještena u postapokaliptičnu budućnost, 'O'Dessa' je originalna rock opera o djevojci s farme u epskoj potrazi da povrati cijenjeno porodično naslijeđe. Njeno putovanje je vodi u čudan i opasan grad u kojem upoznaje svoju jedinu pravu ljubav – ali da bi spasila njegovu dušu, mora snagu sudbine i pjesme staviti na krajnji ispit", kaže sinopsis filma.

Nakon što završi sa snimanjem spomenutog filma u susjedstvu, Netflixova zvijezda vratit će se na set serije "Stranger Things".