Pokazao svoje nestašluke
18

Princ Louis ponovo "ukrao show" tokom proslave rođendana kralja Charlesa

N. C.
Princ Louis, najmlađi sin princa Williama i Kate Middleton, ponovo je "ukrao show" te paokazao sve svoje nestašluke tokom ceremonije "Trooping of the Colour" na balkonu Buckingham palate.

"Trooping of the Colour" je događaj koji je organiziran povodom Charlesovog rođendan, a pomjeren je za danas nakon lošeg vremena prošlog mjeseca.

Petogodišnjak je ponovio svoje nestašne ludorije dok je bio na putu ka ceremoniji sa svojim bratom princom Georgeom i sestrom princezom Charlotte.

Na snimcima vožnje kočijom, Louis se može vidjeti kako nabora svoje lice, upire prstom u nebo, štipa se za nos i dira svoju besprijekorno počešljanu kosu.

Kada se kraljevska porodica kasnije pojavila na balkonu Bakingemske palate kako bi posmatrala letenje RAF-a, Louis je pokrio uši, ispružio ruke i napravio grimasu dok je salutirao avionima iznad glave.

Kao mali, princ je stekao naklonost nacije svojim ludorijama na balkonu Buckingham palate još tokom platinastog jubileja - kada je pokrivao uši i skakao gore-dole.

Nemirni dječak je također je ranije viđen kako pokušava da odvrati pažnju svojoj sestri tokom krunisanja kralja Charlesa.