Trenutak pobrao simpatije
33

Princ Louis nastavlja sa "nestašlucima": Ignorisao oca dok ga je pokušavao uzeti za ruku

I. B.
Princ Louis mnogima je najsimpatičniji član kraljevske porodice (Foto: Twitter)
Princ Louis mnogima je najsimpatičniji član kraljevske porodice (Foto: Twitter)
Kraljevska porodica je po mnogo čemu zanimljiva javnosti, a najviše simpatija izazivaju njeni najmlađi članovi. Princ Louis opet je sve oduševio svojim pojavljivanjem u javnosti.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea danas su se zaputili kako bi prinčeve Georgea i Louisa te princezu Charlotte, otpratili na prvi dan škole u privatnu ustanovu u Berkshireu.

Kada su svi zajedno ušetali u dvorište škole, posebnu pažnju privukao je četverogodišnjak koji se odlučio "odraslo" ponašati uoči svog prvog dana škole, odbijajući uzeti oca za ruku.

Na snimci koja već kruži internetom vidi se kako William s lijeve strane drži za ruku Charlotte, dok se s druge strane natječe za pozornost malog Louisa. Pružajući mu ruku, mališan je nastavio da ga ignoriše, istovremeno se držeći blizu svoje majke.

Nakon što je izdržao nekoliko trenutaka, princ William "priznao je poraz", a dječaka je nježno pomilovao po glavi na šta mu je on uzvratio odmahivanjem. Simpatični trenutak pobrao je simpatije korisnika.

Između ostalog, fanovi porodice komentarisali su kako je Louis sada "veliki dečko", ali se našalili i da je dječak jasno pokazao koga više voli, mamu.

Inače, ovo nije prvi put da je Louis u centru pozornosti. Desilo se to i tokom ceremonije povodom kraljičinog jubileja, kada je mališan pravio brojne "nestašluke" na balkonu Buckinghamske palače, pa između ostalog i rukom ušutkivao Kate.

Kada je riječ o školi, poznato je da će školarina za njihovo troje djece ovaj kraljevski par stajati više od 50.000 funti na godišnjem nivou.