Showbiz
1

"Princ Harry u paukovoj mreži": Cressidina porodica održava zvanični svadbeni samit

Klix.ba
Nakon što se Cressida Bonas pojavila s princom Harryjem na jednom od događaja izvori bliski kraljevskoj porodici vrlo brzo su demantovali da je to značilo objavljivanje zaruka. No, prema pisanjima tamošnjih medija, i navodima prijatelja bliskih ovom paru, veza između plesačice i princa postaje ozbiljna.

"Porodice će se sastati kako bi razgovarale o vjeridbi. Objava će biti brže nego što mislite. Oni će se vjenčati i pitanje je samo dana", rekao je jedan od Cressidinih prijatelja.

Kćerka aristokratske manekenke 1960-ih godina Maryje Gaye Curzon i biznismena Jeffreya Bonasa fotografisana je kako se grli sa Harryjem prošlog mjeseca na događaju WE Day UK u Wembley areni, gdje je on održao uvodni govor.

Par je svoju vezu krio od očiju javnosti veoma dugo, na zabave su dolazili odvojeno i ovo je prvi put da su snimljeni zajedno kako razmjenjuju nježnosti. Sljedeći dan viđeni su opet skupa na utakmici ragbija.

A tu su i planovi za ljeto. Izvor blizak princu Harryju otkrio je kako on planira odvesti Cressidu na odmaralište Queen’s Scottish ovoga ljeta.

"To će biti njena prva posjeta i susret sa Njenom Visosti. To će biti razgovor o statusu", rekli su novinaru Daily Maila.

Prema pisanjima medija, Cressida je savladala strahove o vjenčanju, odnosno udaji za člana Kraljevske porodice, a Harry se dosta promijenio te samo priča o braku i djeci. Svadba bi trebala biti održana ove godine.