Ostavio Meghan samu
14

Princ Harry iznenadio sve pojavljivanjem na Londonskom maratonu

Klix.ba
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Princ Harry je iznenadio sve prisutne kada se jutros pojavio na Londonskom maratonu. Međutim, još je veće iznenađenje to što je odlučio nakratko se odvojiti od svoje supruge Meghan Markle kojoj je danas, kako pišu britanski mediji, termin porođaja.

Rođenje prvog djeteta vojvode i vojvotkinje od Sussexa očekuje se ovih dana, ali to nije spriječilo princa Harryja da se pojavi na najvećoj britanskoj utrci u nedjelju, što bi mogao biti njegov posljednji javni nastup prije nego što postane otac.

Svojim pojavljivanjem je princ Harry jasno dao do znanja da se njegova supruga ipak neće poroditi u nedjelju iako se o tome uveliko špekuliralo u zadnje vrijeme, prenosi Daily Mirror.

Sretan i opušten, princ Harry se smiješio dok se rukovao i pozirao ispred objektiva brojnih fotoaparata i kamera s volonterima i nekim od 40.000 sportista koji su učestvovali u utrci.

Iako se u proteklih nekoliko mjeseci mnogo špekuliralo oko termina porođaja Meghan Markle, tek nedavno je postalo poznato da se deveti mjesec trudnoće vojvotkinje od Sussexa navršava u nedjelju.