Čestitali 2020.
136

Princ Harry i Meghan Markle s javnosti podijelili fotografiju bebe Archija

S.H.P.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Prince Harry i njegova supruga Meghan čestitali su britanskoj javnosti Novu godinu fotografijom bebe Archija s njegovim tatom.

Fotografija koja je objavljena na službenom Instagram profilu vojvode i vojvotkinje od Sussexa prikazuje princa Harryja sa sedmomjesečnim Archijem koji je sedmi po redu u borbi za britansko prijestolje.

"Želimo vam svima sretnu Novu godinu i hvala vam na kontinuiranoj podršci!Drago nam je što smo mnoge od vas upoznali iz i jedva čekamo da sretnemo mnoge od vas sljedeće godine. Nadamo se da će vam 2020. godina donijeti zdravlje i sreću", napisao je par.

Princi Harry, Meghan i Archie proveli su Božić u Kanadi, gdje je vojvotkinja živjela i radila dok je snimala pravnu dramu "Odijela". Božić nisu proslavili s kraljevskom porodicom.

Za par je ovo bila velika godina. Nakon što su dočekali rođenje svog prvog djeteta, vojvoda i vojvotkinja javno su progovorili o medijskom pritisku. Princ Harry također je prvi put priznao da se često ne slaže sa svojim starijim bratom princom Williamom rekavši da su na "različitim putevima