Devetogodišnji dječak
32

Princ George svojim reakcijama na utakmici nasmijao mnoge, ni Willam se nije mogao suzdržati

L. R.
Princ George (Foto: Twitter)
Princ George (Foto: Twitter)
Princ George jučer je zajedno sa svojim ocem princom Williamom prisustvovao utakmici između Aston Ville i Nottingham Foresta, a njegove reakcije na utakmicu nasmijale su mnoge.

Naime, ovaj devetogodišnji princ došao je zajedno sa svojim ocem bodriti nogometni klub Aston Villu na tribinama na Villa Park stadionu u Birminghamu, a s njima je bio i Williamov prijatelj Edward van Cutsem, koji je bio i na vjenčanju kralja Charlesa i princeze Dijane.

Iako ovo nije prvi put da princ George prisustvuje nekom sportskom događaju, ovaj put je postao hit na društvenim mrežama zbog različitih reakcija tokom utakmice.

Princ George i princ William (Foto: Twitter)
Princ George i princ William (Foto: Twitter)

Dječak nije mogao kriti oduševljenje, ali ni brigu svaki put kada bi se nogometaši iz suparničkog tima približili golu Aston Ville. Njegove reakcije nasmijale su i njegovog oca i prijatelje, koji su pratili utakmicu.

On je bio oduševljen kada je Bertrand Traore postigao pogodak za Aston Villu tri minute nakon početka drugog poluvremena. Također, to nije bio jedini pogodak u utakmici. U posljednjoj minutu nadoknade, ovaj klub postigao je još jedan gol, a strijelac je bio Ollie Watkins.

Korisnici društvenih mreža također su primijetili sličnost kod Williama i Georga kada je riječ o reakcijama pa su se i na taj način nasmijali njihovom javnom pojavljivanju. Također, izrazili su veliko poštovanje i pohvalili princa Williama za način odgajanja svoje djece.