Kamere sve zabilježile
21

Princ Andrew neprimjereno dodirivao svoju kćerku: On treba biti u zatvoru

D. J.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Na internetu se pojavila snimka na kojoj je uhvaćen princ Andrew kako nepremijereno dodiruje svoju kćerku.

Naime, dok se spuštao da ostavi cvijeće za kraljicu ispred dvorca Winsdor rukom je prešao preko leđa i stražnjice svoje kćerke princeze Eugenije.

"Ova snimka princa Andrewa kako rukom prelazi niz ženina leđa sve do stražnjice je uznemirujuća. A onda shvatite da je žena njegova kćerka princeza Eugenija", stoji uz video koji je podijeljen na Twitteru.

"Ovo je tako odvratno", "On bi trebao biti u zatvoru", "Za njega ništa čudno", neki su od komentara.

Podsjećamo, Andrew je odstupio s kraljevskih dužnosti 2019., nakon skandala s Jeffreyjem Epsteinom i optužbi za silovanje maloljetnice.

"Najveća drama je bila s princom Andrewom. Ako je kraljica zbog nečega bila pod stresom, to je bilo zbog njega. To je bila prava kriza", rekla je za Fox Shannon Felton Spencer, stručnjakinja za kraljevsku obitelj i odnose s javnošću.

Virginia Giuffre optužila je princa Andrewa da ju je spolno zlostavljao kad je imala 17 godina. U tužbi je navela da je pokojni Jeffrey Epstein trgovao njenim tijelom te da ju je prisilio na seks sa svojim prijateljima, među kojima je bio i princ.

Tvrdila je da ju je Andrew zlostavljao u Epsteinovoj kući na Manhattanu te na njegovu privatnom otoku na Američkim Djevičanskim otocima. Dodala je da je princ Andrew bio svjestan da je ona u to vrijeme bila maloljetna.

U februaru ove godine Andrew i Virginia Giuffre su postigli izvansudsku nagodbu. Time je izbjegnuto suđenje koje je trebalo početi krajem godine, a nagodba će poštedjeti princa Andrewa niza potencijalnih novih optužbi.