Cameron Diaz
0

"Prije tri godine sam odlučila da se ne upuštam u veze"

Sarajevo-x.com
Cameron Diaz
Cameron Diaz
Holivudska zvijezda Cameron Diaz negirala je glasine da se tajno viđa sa igračem Yankeesa Alexom Rodriguezom, ranije povezivanim sa Madonnom.

Par je viđen kako večeraju zajedno u jednom restoranu u New Yorku prošlog mjeseca, pa su krenule priče o njihovoj vezi. Ipak, zvijezda "Čarlijevih anđela" insistira na tome da je s Alexom samo prijateljica, te da je veze ne zanimaju.

"Počela sam s vezama od 16. godine", objasnila je za magazin Playboy. "Ipak, u posljednje tri godine sam odlučila da se čuvam podalje od njih, što je duže moguće. Držim se daleko od svih klopki u koje bih mogla upasti i koje bi me odvele istim putem kao i prije. Trenutno želim biti u vezi sa samom sobom."

Bivša djevojka Matta Dillona, Jareda Letoa i Justina Timberlakea je dodala i to da joj gode izlasci i da će pružiti priliku svakom momku.

"Ne odbijam nijednog muškarca koji me upita da izađemo, osim ako je baš loš", povjerila se glumica. "Dečkima treba mnogo vremena da upitaju djevojku poput mene da idemo vani, ne zato što sam ja nešto posebna, već što mislim da je muškarce strah. Nije to baš jednostavno."