Madonna
0

VIDEO / 'Prije bih se bacila pod voz nego ponovo udala'

Sarajevo-x.com
Nakon glasina koje su procurile u javnost o ponovnoj udaji pop pjevačice Madonne i to za 22-godišnjeg brazilskog modela, ona se na sve samo dobro ismijala i poručila da ni u kojem slučaju ne planira svadbu.

Pedesetjednogodišnja pjevačica, koja sa mlađahnim Jesusom Luzom izlazi već devet mjeseci, rekla je da bi prije "pustila da je pregazi voz", nego što bi ponovo stala pred oltar. Tom izjavom negirala je tvrdnje pisca Randyja Taraborrellija kako se nada da će do kraja ove godine kraj sebe imati muža.

Na gostovanju u emisiji legendarnog voditelja Davida Lettermana Madonna je stigla na ramenima hokejaša tima NY Rangersa.

Početak razgovora nije bio baš sjajan, s obzirom da je voditelj pitao gošću: "Madge, kako si?"

"Ma znaš šta, upravo iz tog razloga sam napustila Englesku, da više ne moram slušati riječ Madge", odvratila je i objasnila kako je to izraz za dosadnu srednjovječnu gospođu ili gospodičnu.

U razgovoru je Madonna pričala o svom braku, djeci i životu u Britaniji.

"Kad ste samohrani roditelj, to znači da se za sve pitate. Nemate kome reći: Hej, okupaj djecu! Nema podjele poslova", izjavila je Madonna i dodala kako ne zna da li će se ponovo zaljubiti.