Porodična drama
6

Priča iz palače: Kate Middleton smatra da joj je Meghan Markle prijetnja

Klix.ba
Fotografija: Cosmopolitan
Fotografija: Cosmopolitan
Nakon špekulacija da se Kate Middleton i Meghan ne podnose i ne pričaju, dolazi i nova priča iz palače. Naime, izvori tvrde da Kate smatra da joj je Meghan prijetnja te se smatra odbačenom otkako je Meghan tu.

Kate, koja je navikla da su mediji fokusirani samo na nju, sada osjeća strah da bi je Meghan mogla trajno zamijeniti ispred objektiva i bliceva.

"Otkako je počela izlaziti sa Williamom, sva pažnja javnosti je uperena u nju. Sada se to mijenja jer je u porodicu ušla nova, mlađa djevojka koja pritom nije iz Britanije i ima posao u Hollywoodu. Meghan je također dosta glasnija od Kate i dolazi iz potpuno drugačije porodice", kaže izvor.

Meghan je odrasla u drugačijim uslovima, dolazi iz disfunkcionalne porodice u kojoj su njeni roditelji razvedeni i ona se mora truditi da sama i bez podrške postigne sve ono što želi.

"Ipak, čini se da one imaju jedan zajednički cilj - prikriti sve svađe od javnosti. Zbog toga su se udružile za Božić te napravile odličnu atmosferu u palači", zaključuje izvor.