Seriju naziva smećem
12

Preslatkog Jakea iz "Dva i po muškarca" danas je teško prepoznati: Spas pronašao u vjeri

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Angus Turner Jones, 28-godišnji glumac najpoznatiji po ulozi simpatičnog dječaka Jakea u humorističnoj seriji "Dva i pol muškarca", danas izgleda neprepoznatljivo.

U spomenutoj hit seriji glumio je nećaka Charlieja Sheena, a poznat je i po ulogama u filmovima "George iz džungle 2", "Raspad sistema", "Početnik" i "Simpatico", gdje se pojavio uz Sharon Stone i Nicka Noltea.

Angus se godinama nije pojavio ni u jednom filmu ili seriji, a njegov izgled zabrinjava fanove širom svijeta. Glumac se u potpunosti odvojio od bilo kakve povezanosti sa serijom koja ga je proslavila. "Dva i pol muškarca" sada naziva "smećem" koje se ne poklapa s njegovim vjerskim načelima te je pozvao i fanove da ga ne gledaju.

"Glumio sam u toj seriji, ali sada više ne želim biti dio nje. Molim vas, prestanite je gledati i puniti glavu smećem. Da znate kakve posljedice ima za vaš mozak, vjerujte da biste je odmah prestali gledati", izjavio je za strane medije jednom prilikom.

Dodao je da mu je vjera promijenila život na bolje nakon što se krstio Adventističkoj crkvi te mu je to pomoglo da se riješi ovisnosti o drogi i alkoholu.

Kako pišu američki mediji, Jones se posvetio muzici posljednjih godina, a ima i svoj profil na Instagramu na kojem postavlja neobične objave.