Showbiz
0

Prelijepa Kate Moss ponovo "solo" nakon četverogodišnjeg braka s muzičarom

Klix.ba
Britanska manekenka Kate Moss razvodi se nakon četiri godine braka sa Jamiejem Hinceom, poznatim britanskim muzičarom i članom dua Kills.
Foto: AFP
Foto: AFP
Par koji se vjenčao 2011. godine povjerio se prijateljima kazavši kako ne mogu riješiti svoje probleme, te da je Jamie prepustio Kate da pokrene proceduru za razvod.

"Završili su sa svojim odnosom muža i žene. Došlo je do tačke s koje nema povratka. Znaju da neće biti pomirenja i uskoro će dati izjavu o tome, ali ne žele ništa da rade pod pritiskom", rekao je izvor.

Glavni uzrok problema bila je, tvrdi izvor blizak paru, Kateina ljubomora zbog Jamiejevog druženja s prijateljima i drugim ljudima.

Jamie i Kate smatrani su najjačim bračnim parom u showbizu, ali nisu fotografisani zajedno od 10. aprila. Špekulacije o "problemima u raju" pojavile su se nakon što je Jamie bio sam na ovogodišnjem festivalu Glastonbury, a Kate se nije pojavila iako je velika obožavateljica.

Također, počelo se pričati i o tome kako Hince provodi previše vremena sa manakenkom iz Londona Lady Mary Charterisi i njenim suprugom muzičarom Robbijem Furzeom. Kate nije bila oduševljena time jer nije u dobrim odnosima s Lady Mary.

Od tada je Kate viđena sama na brojnim događajima i festivalima, te putovanjima.

Par se počeo zabavljati 2007. godine nakon što su ih upoznali zajednički prijatelji. Vjenčali su se u julu 2011. godine, a među 15 djeveruša bila je i njena kćerka Lila Grace. Iako je željela još djece, nije više rađala.