Showbiz
11

Predivno pismo koje je Brad Pitt napisao Angelini Jolie

Klix.ba
Brad Pitt je svojoj izabranici Angelini Jolie posvetio predivno pismo u kojem je opisao probleme koje su imali u svojoj vezi, kao i način na koji su ih riješili.

"Moja se supruga razboljela. Bila je stalno nervozna zbog problema na poslu, privatnih problema, promašaja i problema s djecom. Izgubila je 15 kilograma i sa svojih 35 godina, bila je teška samo 45 kilograma. Mnogo je smršala i stalno je plakala. Nije bila sretna. Patila je od glavobolja, bolova u leđima i rebrima, kao i bolova u srcu. Nije mogla dobro spavati, zaspala bi tek u jutarnjim satima i bila bi umorna tokom dana.

Naša veza je bila na putu da se raspadne.

Napustila ju je njena ljepota, imala je podočnjake ispod očiju i prestala je držati do sebe. Nije željela snimati filmove i odbijala je sve uloge.

Izgubio sam nadu i mislio sam da ćemo se brzo razvesti. No, onda sam odlučio poduzeti nešto u vezi s tim. Naposlijetku - imam najljepšu ženu na svijetu. Ona je uzor više od polovine muškaraca i žena na svijetu, a ja sam taj kojem je dozvoljeno da svaku noć zaspi kraj nje i grli njena ramena.

Počeo sam je obasipati poklonima, poljupcima i komplimentima. Trudio sam se da je iznenadim i zadovoljim svake minute. Poklanjao sam joj mnogo darova i živio sam samo za nju. U javnosti sam govorio samo o njoj, sve je bilo usmjereno na nju. Hvalio sam je pred svim našim zajedničkim prijateljima.

Nećete moći vjerovati, ali ona je procvjetala. Postala je bolja nego ikad ranije,. Počela je dobivati kilograme i voljela me više nego ikad ranije. Nisam imao pojma da je u stanju da voli toliko mnogo. I onda sam shvatio jednu stvar: Žena je odraz svog muškarca. Ukoliko je volite do ludila, ona će to i uzvratiti".