Jon Bon Jovi
0

"Predebeo sam, previše pijem i dosadno mi je"

Sarajevo-x.com
Jon Bon Jovi (Foto: Reuters)
Jon Bon Jovi (Foto: Reuters)
Američka rock zvijezda Jon Bon Jovi izjavio je kako je njegov život veoma dosadan, te da se upravo zbog toga odao alkoholu.

Iako je 48-godišnji muzičar "predmet" požude brojnih žena diljem svijeta, on sam za sebe kaže kako je predebeo, dosadan i u jednu ruku čak i alkoholičar.

"Trenutno nisam u formi. Da budem u potpunosti iskren, imam pet kilograma viška, previše pijem i jako mi je dosadno", kazao je Bon Jovi za "The Observer".

Legendarni pjevač je istakao i to kako je trenutno u tom periodu kada posmatra svoje roditelje, ili starije ljude oko sebe, i samo misli na to kako ne želi ostariti.

"Kada pogledam starce oko sebe pomislim kako ne želim biti tako star, ali u suštini i to je bolje nego umrijeti. A, toliko ljudi moje generacije umire. Ne želim biti jedan od njih. To bi bilo grozno", rekao je Bon Jovi, otac četvero djece.

Bon Jovijeva rock grupa je već 25 godina aktuelna na sceni. Nikada se nisu rastajali i nikada nisu prestali snimati i stvarati muziku uz koju su ludovale brojne generacije.

Bend je do sada održao preko 2.700 koncerata u najmanje 50 zemalja svijeta i imaju najmanje 35 miliona obožavatalja.

Ipak Jon Bon Jovi trvdi da novac nije ono što ga motiviše.

Na pitanje da li mu je komercijalni uspjeh od suštinskog značaja, legendarni rocker je izjavio da nije, ali mu omogućava da nastavi sa daljnjim radom.

"To je platforma za moge druge stvari u mom životu. Ne znam da li bih ikada imao pristup visokoj politici da se ne bavim ovim poslom", istakao je Bon Jovi, koji učestvuje u predsjedničkoj kampanji trenutnog predsjednika SAD-a, Baracka Obame.