Branio Piersa Morgana
23

Poznati voditelj Jeremy Clarkson nazvao Meghan Markle "blesavom malom glumicom"

N. C.
Voditelj Jeremy Clarkson i Meghan Markle
Voditelj Jeremy Clarkson i Meghan Markle
Voditelj "Grand Toura" Jeremy Clarkson branio je Piersa Morgana tokom vikenda nakon Morganovog dramatičnog izlaska iz emisije "Good Morning Britain".

Clarkson je rekao da mu je intervju Meghan i Harryja sa Oprah Winfrey "posebno čudan" jer se po prvi put u potpunosti složio i s Nigelom Farageom i Piersom Morganom. Clarkson i Morgan ranije su bili neprijatelji u javnosti, prenosi Insider.

Nastavio je da je Markle omiljena među mladima koji vjeruju da će njeno izigravanja žrtve jednog dana dovesti do propasti monarhije.

"Ako britanska monarhija uspije nastaviti svojim putem prilično sam siguran da će uspjeti podnijeti banalna razmišljanja besave male glumice", naveo je.

Početkom mjeseca emitiran je intervju Meghan Markle i princa Harryja s Oprah Winfrey koji je uzdrmao svjetsku javnost. Nakon voditelj Morgan je u sklopu showa "Good Morning Britain" izjavio da vjeruje da je Markle lagala o svojim samoubilačkim zbog ponašanja članova kraljevske porodice. Mergan je potom napustio emisiju i dao otkaz.