Lily Allen o svom životu
0

"Povraćala sam nakon svakog jela, bila sam mršava i nesretna"

Sarajevo-x.com
Lily Allen (Foto: Press Assoc.)
Lily Allen (Foto: Press Assoc.)
Britanska pop-pjevačica Lily Allen progovorila je prvi put u javnosti o velikoj tragediji koju je doživjela - pobačaju u šestom mjesecu trudnoće. Izjavila je da je ta nesreća ostavila dubok trag i da ju ju promijenila.

U razgovoru za dokumentarac "Lily Allen: From Riches To Rags", koji će se emitovati na britanskom Kanalu 4, Lilly Allen se otvorila i pričala o svom životu i tragediji koju je preživjela. Dva puta je imala spontani pobačaj. Prvi put 2008. godine, kada je izgubila dijete koje je nosila sa tadašnjim dečkom Edom Simonsom, te prošle godine kada je u šestom mjesecu trudnoće imala spontani pobačaj i izgubila dijete koje je nosila sa zaručnikom Samom Cooperom.

"Dugo mi je trebalo da se opravim, mislim da takve stvari promijene čovjeka", izjavila je muzičarka.

Priznala je i to kako se tokom ljeta prošle godine borila sa poremećajem prehrane, te kako je nakon svakog jela povraćala.

"Ne ponosim se time, ali u to vrijeme su mi mnogi prilazili i govorili da super izgledam", priznala je Britanka, dodavši da je tada blistala na naslovnicama brojnih magazina.

"Ljudi su govorili: Lily izgleda nevjerovatno, pogledajte kako je smršala' i ja sam bila sigurna da dobro izgledam. Mogla sam obući sve što sam poželjela. Dobijala sam komplimente, ali, iskreno, nisam bila sretna. Želim biti mršava, ali tada sam nesretna, jer ja zaista volim jesti", otvorila se pop-pjevačica, objavio je The Mirror.

Također, izjavila je da je odlučila odmoriti se od muzike jer "ne želi završiti kao Madonna".

"Bez uvrede, ali muzika nije moja vodilja. Želim da se udam i imam djecu kojima ću praviti sendviče", kazala je 25-godišnja muzičarka koja je posljednji album "It's Not Me, It's You" objavila 2009. godine.