Bivši muž u bjekstvu
0

Potraga za ubicom Playboyjeve zečice

Sarajevo-x.com
Jasmine Fiore
Jasmine Fiore
Policija u Californiji raspisala je međunarodnu potjernicu za reality zvijezdom Ryanom Jenkinsom, koji se sumnjiči da je zadavio svoju suprugu, američku manekenku i Playboyevu zečicu Jasmine Fiore.

Njeno tijelo je prošlog vikenda pronađeno u kontejneru za smeće, izvađenih zuba i odsječenih prstiju, a vjeruje se da je njen muž već pobjegao u Kanadu.

Ryan Alexander Jenkins, bio je jedan od takmičara u finalu reality emisije "Megan Wants a Millionaire", u kojoj djevojka po imenu Megan traži bogatog muža.

Fiore, bivši model za kupaće kostime i Jenkins upoznali su se početkom ove godine i dva dana nakon toga vjenčali su se u Las vegasu. Proteklih mjeseci žestoko su se svađali. Neimenovani izvor za ABC News je kazao kako je za vrijeme dok je par bio u San Diegu ' Jasmine bila vrlo gruba prema Ryanu'. Izvor kaže da je on ubrzo razljutio, posebno kad je ona otišla u toalet i tu provela jako puno vremena razgovarajući sa nekim preko telefona. 'On je stalno vikao i pitao je s kim to razgovara', ispričalla je osoba koja je svjedočila njihovoj svađi.

Prijatelji i članovi porodice ubijene manekenke, traže od policije da ga što prije uhapsi, a mole sve one koji imaju informacije da pomognu da se uhapsi bjegunac.

"Obraćamo se članovima njegove porodice i svima onima koji su mu pomogli da napusti zemlju. Ryan Jenkins je životinja, ono što je uradilo Jasmine je nepojmljivo", kazao je Robert Hasman, bivši dečko Playboyeve zečice.

Jenkins je nestao odmah nakon što je njeni tijelo pronađeno u krvavom koferu bačenom u kontejner. Policija je je obećala nagradu od 25.000 dolara za sve koji imaju informacije koje će dovesti do njegovog hapšenja.