Alicia Keys
0

"Postala sam slavna i imala sve osim vlastitog života"

Sarajevo-x.com
Alicia Keys (Foto: AP)
Alicia Keys (Foto: AP)
Pjevačica Alicia Keys priznala je da joj je bilo veoma teško nositi se sa slavom kada je postigla svoj prvi uspjeh. Ističe kako je tada imala mnogo posla i nedovoljno vremena za san, zbog čega se teško uspijevala kontrolisati.

"Od djevojčice odjednom sam postala osoba koja leti uvijek u prvok klasi i koja samo radi i radi. Zvuči kao ispunjenje sna i vjerovatno to i jeste, ali isprva se nisam mogla nositi s tim", ispričala je muzičarka za "News of the World", dodajući da ju je sve to pretvorilo u jako nesretno osobu.

"Lako bih se iznervirala, a nisma mogla spavati. Bila sam jako umorna, a svi oko mene su pričali o narednom nastupu, o sljedećoj pjesmi... Ja sam samo htjela vrištati", kazala je Keys.

"Niko ne upozorava na činjenicu da je teško nositi se sa slavom. Kada se to desi shvatite da se mijenjate i postajete druga osoba. Ja sam promijenila osobe oko sebe. Imala sam karijeru, ali nisam imala život. Poželjela sam da sve bude kao nekada, zato sam naučila meditirati i naučila sam da kažem da želim vremena za sebe", ispovijedila se slavna pjevačica.