Zbog jedne fotke
0

Porodica Kardashian ponovo na meti izrugivanja

I. B.
Kris Jenner (Foto: Instagram)
Kris Jenner (Foto: Instagram)
(Ne)obožavatelji porodice Kardashian ponovo su je odlučili "razapeti" komentarima, a sve zbog jedne fotografije.
Naime, Kris Jenner objavila je fotografiju sa svojom kćerkom Kim i unučicom Chicago koja je tek napunila 4 godine. No, nedugo nakon što je ona osvanula na mrežama, s istih je i nestala, a sve zato što nije bila uređena.

Ipak, bilo je onih koji su bili brži od Kris. Fotografiju su spasili, a sada ista kruži internetom.

Kris Jenner obrisala neuređenu fotografiju
Kris Jenner obrisala neuređenu fotografiju

"Iznenađena sam kako joj je majka mogla učiniti takvo što, objaviti neuređenu sliku", našalio se neko na Redditu.

Iako su neki tvrdili kako su Kardashianke izgledale lijepo te da im Photoshop ovoga puta nije ni trebao, drugi se nisu složili.

"Mislim da je fotka bila uređena, samo ne onoliko koliko je Kim željela", "Zašto je to učinila, ne mora uvijek izgledati savršeno", "Sve za ljepotu", "Opsjednute su Photoshopom", pisali su.

Nedugo zatim, ponosna baka novom je fotografijom čestitala rođendan unučici.

"Sretan rođendan mojoj prekrasnoj unuci. Ne mogu vjerovati da već imaš četiri godine. Donosiš nam toliko sreće i radosti svaki dan. Volim te", napisala je Kris između ostalog.

Nije nepoznanica kako su sestre Kardashian sklone uređivanju slika u Photoshopu, zbog čega su često na meti kritika njihovih pratitelja.

Jednom takvom fotografijom, nedavno je pozornost privukla i Khloe koju su pratitelji prozvali zbog "abnormalno dugih prstiju" na ruci.

Iako je dobila niz osuđivačkih komentara, Khloe je fotografiju ostavila na svom profilu, a na njoj je dobila blizu tri miliona lajkova.