Stanje mu se pogoršalo
21

Porodica hrvatskog influensera koji boluje od raka traži kontakte za eksperimentalna liječenja

L. R.
Marko Babić (Foto: Instagram)
Marko Babić (Foto: Instagram)
Hrvatski influenser, arhitekt i stručnjak za marketing Marko Babić nedavno je otkrio da mu se vratio sarkom te da se proširio na druge organe, a sada članovi njegove porodice podijelili su da traže pomoć za Markovo ozdravljenje.

Nažalost, njegovo zdravstveno stanje se znatno pogoršalo, a njegova partnerica Tina Biloglav nedavno je putem Instagram profila uputila apel za pomoć.

"Svaki dan mi dođe hrpa pitanja kako je Marko. Marko nije dobro, u Zagrebu su iscrpili mogućnosti liječenja dok se trombociti ne poprave. Molimo sve koji mogu pomoći savjetom kako dići trombocite ili nas spojiti s nekom inozemnom bolnicom koja bi ga primila - sad je trenutak da reagirate. Hvala svima na podršci, brzi, osjećamo to. Centri za sarkome, eksperimentalna liječenja, alternativna medicina - svaka pomoć nam puno znači. Ajmo svi skupa za Marka pa da se čuda dogode", napisala je Tina.

Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram

Marko je ranije na svom Instagram profilu podijelio tekst o tome kako se sada nalazi u najizazovnijem periodu u životu te da trpi stravične fizičke bolove. Rak je prvobitno zahvatio kosti, a onda se proširio na pluća i moždanu ovojnicu.

Marko je krajem 2021. godine postao inspiracija hrvatskoj javnosti jer je otvoreno pričao o borbi s ovom vrstom raka, a svoju borbu opisao je i u knjizi "Putovanje zvano igra" koja je objavljena u decembru prošle godine.