Rat izdavača zbog Cheryl
0

Popularnoj pjevačici nude 5 miliona funti za biografiju

Sarajevo-x.com
Popularna pjevačica Cheryl Cole koja se nedavno rastala od supruga Ashleya Colea svoju priču bi uskoro mogla ispričati u TV intervjuu sa Piersom Morganom, objavili su britanski mediji. Navodno na to ju je nagovorio Simon Cowell, jedan od sudija u showu "The X Factor".

Zbog pjevačice Cheryl izbio je pravi mali rat između izdavačkih kuća koje traže prava na njenu autobiografiju te nude iznose veće i od pet miliona funti.

Ova vijest pristigla je samo nekoliko dana nakon što je objavljeno da je Tony Blair dobio pet miliona funti za svoju biografiju koja će biti objavljena u septembru.

No, vjeruje se da bi Cheryl mogla dobiti i veći iznos, posebno ako se odluči objaviti informacije o raspadu njenog braka sa nogometašem Chelseaja Ashleyem Coleom.

Izdavačke kuće koje se bore za biografiju popularne Cheryl kažu da njena priča liči na pravu modernu bajku.

Odrasla je u siromaštvu, a postala jedna od najpopularnijih Britanki proslavljajući se kao jedna od članica grupe "Girls Aloud“, a zatim i kao član žirija u showu "The X Factor“, a time je uslijedila i svjetska slava. Dodajmo na to da se njen trogodišnji brak sa nogometašem Ashleyem Coleom raspao zbog njegovih vanbračnih izleta zbog čega njena biografija i vrijedi toliko, jer naravno odmah bi bila bestseller.