Showbiz
0

Popularni prankster dobio batine: Podigao Gigi Hadid, a ona mu uzvratila udarcem u lice

Klix.ba
Supermodel Gigi Hadid pokazala je da nije samo krhka i nježna djevojka koja drži do linije. Nakon revija na Milan Fashion Weeku fanovi su opkolili 21-godišnju manekenku, a ona se strpljivo fotografisala s njima i smiješila, sve dok joj jedan od njih nije prišao sleđa i podigao je.

Gigi je u sekundi promijenila izraz lica i laktom iz sve snage udarila muškarca po sredini lica. Odmah nakon toga on ju je spustio, a da nije bilo zaštitara koji su je zaustavili nastavila bi ga udarati.

Manekenka je čekala da uđe u automobil sa svojom sestrom Bellom kada se incident dogodio. Daily Mail piše da je riječ o poznatom pranksteru Vitaliiju Sediuku.

"I ja sam ljudsko biće i imam svako pravo da se branim. Kako se taj idiot usudio pomisliti da ima pravo da me podigne", napisala je Gigi nakon incidenta.

Oglasio se i Sediuk koji je kazao kako je to uradio iz protesta jer smatra da Gigi i Kendall Jenner nemaju veze s visokom modom.

"Smatram da je Gigi lijepa, ali ona i njena prijateljica Kendall nemaju ništa s visokom modom. Apelujem na modnu industriju da na piste i naslovnice Voguea stave iskrene talente umjesto slatkih djevojaka s Instagrama. To što sam uradio je bio čin protesta i poziv Anni Wintour koja je pretvorila Vogue u tabloid postavljajući Kardashiane i kvazislavne ličnosti na naslovnicu, da vrati ugled magazinu", rekao je.