Žive zajedno
1.4k

Popularni fudbaler Ronaldinho će se vjenčati s dvije žene istovremeno

Klix.ba
Popularni brazilski fudbaler Ronaldinho Gaucho vjenčat će se s dvije žene istovremeno, pišu brazilski mediji. Svadba će biti održana u augustu, a buduće mladenke su Priscilla Coelho i Beatriz Souza.

Žene žive u harmoniji s Brazilcem od decembra u njegovoj vili u Rio de Janeriu. S Beatriz se zabavlja od 2016. godine, dok je s Priscillom nekoliko godina duže u vezi. Obje su pristale na poligamni brak.

Zaručio ih je istim prstenom, a svaka od njih dobija 1.700 eura mjesečno da troši na sebe. Uvijek im daje iste poklone, kupuje iste parfeme i zajedno idu na putovanja.

Bivši fudbaler godine zaprosio ih je u januaru prošle godine. Vjenčat će se na privatnoj ceremoniji u kompleksu Santa Monica gdje živi od 2015. godine. Vjenčanju neće prisustvovati njegova sestra Deisi koja se protivi njegovoj poligamiji. Pjevat će popularni brazilski pjevač Jorge Vercillo koji je ujedno Ronaldinhov susjed.

Iako nikada nije zvanično potvrdio vezu s dvije žene, prijatelji kažu kako ih obje naziva zaručnicama. Također, pojavljuju se s njim i na bitnim događajima. Tako su bile u njegovoj pratnji prošle sedmice u Brasiliji gdje je pregovarao u političkoj karijeri i ulasku u desničarsku stranku Brazilsku republičku partiju. Jedina kočnica mogla bi biti upravo Ronaldinhova odluka da živi s dvije žene.