Popović o pravnoj bici za starateljstvo nad sinom: Nema govora o oduzimanju djeteta

Popović o pravnoj bici za starateljstvo nad sinom: Nema govora o oduzimanju djeteta
14
E. Lj.
30.11.2019. u 07:31
18
komentara
14

dijeljenja
Popović o pravnoj bici za starateljstvo nad sinom: Nema govora o oduzimanju djeteta Milan Popović (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)
Informacija da je Severina izgubila spor s bivšim partnerom Milanom Popovićem u pravnoj bici o starateljstvu nad sinom Aleksandrom podigla je pravu buru u javnosti. Popularnu pjevačicu podržao je veliki broj javnih ličnosti, a oglasio se i Popović koji tvrdi nema govora o oduzimanju djeteta.
"Dijete ako je dosad živjelo kod majke, a otac je imao susrete i druženja, sada živi kod oca, a majka ima susrete i druženja. Ni o kakvom oduzimanju djeteta se ovdje ne radi", rekao je Popović za Dnevnik Nove TV.Dodao je da će omogućiti djetetu da više vremena provodi s majkom ako to sedmogodišnji Aleksandar bude želio.

"Ukoliko sin bude želio biti više kod mame, ja ću mu to omogućiti dokle god se majka bude pridržavala osnovnih potreba i obaveza koje će sin imati u svom životu", poručio je.Severinin advokat Mate Matić najavio je da priprema žalbu, tvrdeći da je sud odluku donio na osnovu "nekvalitetnih i neobjektivnih dokaza".

Prema Severininim tvrdnjama, Milan Popović je za sina dvaput izvadio putnu ispravu Republike Srbije bez njezine saglasnosti te je izrazila bojazan da njen bivši partner sina namjerava odvesti u Srbiju. Milan je to u razgovoru za Index.hr porekao te je naglasio da nema namjeru dijete odvesti iz Hrvatske.

"Aleksandar ostaje u Zagrebu i ići će u školu u Zagrebu. Dijete ne ide iz Zagreba", naglasio je Popović.
Prijavi grešku


Komentari (18)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...