U Hannoveru
2

Pop zvijezda tokom nastupa rasjekla lice, koncert potom prekinut

N. C.
Njemačka pop zvijezda Helene Fischer posjekla je lice tokom nastupa na trapezu na sceni.

Fischer se ljuljala nekoliko metara iznad bine tokom jednog od svojih akrobatskih nastupa sinoć u Hannoveru kada je iznenada pala i udarila glavom o trapez.

Uprkos tome što joj je krv tekla niz lice iz rane na nosu koja joj je šikljala, pjevačica je nastavila s pjesmom kao da se ništa nije dogodilo, ali ju je incident na kraju primorao da ranije završi koncert.

@vanessa.bua .. meine innere Welt bringst du ins Gleichgewicht ✨ .. #helenefischer #helenefischerlive #helenefischerkonzert #helenefischertour2023 #rauschtour2023 #zagarenahannover #hannover #stage ♬ Originalton - Vanessa.bua

Nakon zavšetka pjesme dopustila je svojoj ekipi da joj pomogne, a prije toga se obratila publici te im poručila: "Moram prvo ovo da očistim, dragi moji. Sve je u redu."

Međutim, 15 minuta kasnije koncert je prekinut, a organizator je rekao da je to bio 'medicinski zahtjev' - samo sat vremena nakon početka nastupa.

Navodno su i pojedini u publici plakali od šoka kada su vidjeli pop zvijezdu kojoj krv curi niz lice na velikim ekranima.

Glasnogovornik organizatora koncerta Live Nation rekao je da je pjevačici pružena medicinska pomoć te da nema dostupnih informacija o prirodi njene povrede.

Video snimci užasne nesreće brzo su postali viralni na društvenim mrežama, a mnogi su bili zadivljeni njenim pjevanjem uprkos svojoj povredi.