|

Ponovno otvorena istraga o smrti glumice Natalie Wood

Ponovno otvorena istraga o smrti glumice Natalie Wood
0
S
Sarajevo-x.com
18.11.2011. u 11:33
2
komentara
0

dijeljenja
1/5 Robert Wagner i Natalie Wood
2/5
3/5
4/5 Jahta poznatog para
5/5
Istražitelji iz Los Angelesa ponovno su otvorili istragu o smrti filmske zvijezde Natalie Wood, skoro 30 godina nakon što se glumica utopila na otoku Catalina u blizini kalifornijske obale, piše CNN.
Smrt Natalie Wood je do danas nerazjašnjena misterija, a istražitelji sada navodno imaju nove dokaze, koje će danas obznaniti na konferenciji za novinare.

Još prošle godine su glumicina sestra Lana Wood i kapetan broda na kojem je Natalie plovila sa suprugom, glumcem Robertom Wagnerom, zatražili ponovno otvaranje istrage.

Natalie Wood se utopila nakon zabave na brodu kojim je plovila s mužem. Prema policijskom izvještaju, njeno tijelo pronađeno je kilometar i po od jahte. Na sebi je imala spavaćicu, čarape i jaknu.

Njena tragična smrt proglašena je nesretnim događajem, a utvrđeno je prisustvo alkohola u krvi. Obdukcija je pokazala da je njeno tijelo bilo prekriveno modricama.

Mnogi koji su poznavali Natalie nikada nisu povjerovali da se radi o nesretnom događaju.

Lana Wood je prošle godine kazala da ima dokaze da je smrti njene sestre prethodila žustra svađa sa suprugom. Njene navode je potvrdio i bivši kapetan broda Dennis Davern, koji je napisao knjigu posvećenu Natalienoj smrti.

Davern je 2009. godine u jednom intervjuu CNN-u kazao da je istraga o smrti Natalie Wood bila nemarna te da se sve radi kako bi se slučaj zataškao.

Wood i Wagner su se vjenčali 1957. godine, a razveli 1962., da bi opet stali pred oltar 1972. godine. Otvoreno je govorio da je ljubomoran, 2009. u svojoj knjizi je priznao da krivi sebe za njenu smrt. Ponovno otvaranje istrage nije komentirao.

Rođena kao Natalia Nikolaevna Zakharenko, Wood je za života često isticala da je njen najveći strah duboka morska voda. Bila je dijete ruskih imigranata, a njen "američki san" je u 43. godini prekinula tragična smrt.

Ostala je zapamćena po ulogama u "Priči sa zapadne strane" i "Buntovniku bez razloga", a tri je puta nominirana i za nagradu Oscar.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...