{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Poljubac muškaraca na dobrotvornom druženju za Haiti

S
19.2.2010. u 12:29
0
3
Poljubac muškaraca na dobrotvornom druženju za Haiti
0
Poljubac muškaraca na dobrotvornom druženju za Haiti
Komičari David Walliams i James Corden strasno su se poljubili na humanitarnom okupljanju zvijezda gdje se prikupljala pomoć za Haiti, a taj momenat zabilježile su kamere.
Nakon što su prohodali po pisti držeći se za ruke, privukli su se jedan drugome i poljubili jezicima. Bio je to momenat koji prisutni neće tako lako zaboraviti, a koji mediji komentarišu kao očajnički pokušaj skretanja pažnje na sebe.

Voditeljica programa posvećenog preminulom modnom dizajneru Alexanderu McQueenu bila je Trudie Styler, a događaj je organizovala supermodel Naomi Campbell, te pozvala sve svoje prijatelje iz svijeta muzike, mode, filma i TV-a.

Druženju u Londonu prisustvovale su Kate Moss, Dame Shirley Bassey, Linda Evangelista, Geri Halliwell, Nicola Roberts i Kimberley Walsh, koje su nosile modele McQueena, Vivienne Westwood, Giorgija Armanija i dua Dolce & Gabbana.

Prikupljeni novac namijenjen je majkama i bebama s Haitija, a Campbell je izjavila kako je zahvalna svima koji su velikodušno donirali sredstva na okupljanju nazvanom "Fashion for Relief", javljaju britanski mediji.


Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: