Na reviji u Parizu
119

Pojavio se snimak Georgininog razgovora s Karleušom: Da li je to nagovijestila kraj Ronaldove karijere?

L. R.
Screenshot: X
Screenshot: X
Na društvenim mrežama kruži snimak razgovora između Georgine Rodriguez i Jelene Karleuše, gdje mnogi slute da su razgovarale o Cristianu Ronaldu i njegovoj karijeri.

Naime, Georgina je u petak na Paris Fashion Weeku zajedno s Jelenom Karleušom nosila reviju luksuznog modnog brenda Vetements. No, razgovor između nje i Jelene Karleuše ukrao je pažnju stranih medija.

Prema pisanju Daily Mailu i snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, čini se da je Georgina nagovijestila kraj suprugove karijere. Na snimku je u jednom trenutku moguće vidjeti Georginu i Jelenu dok poziraju s uspješnom manekenkom Winnie Harlow.

"Cristiano još jednu godinu, onda je gotovo. Možda dvije, ne znam", rekla je Georgina Karleuši.

Nakon što je prošli mjesec napunio 39 godina, pojavila su se mnoga predviđanja o tome kada će napadač kluba Al- Nassra konačno "objesiti kopačke o klin".

Reprezentativac Portugala karijeru je započeo u Sporting Lisabonu, a proslavio se igranjem za Manchester United. Kasnije je igrao za Real Madrid, a onda je igrao za Juventus. Potom se 2021. godine ponovo vratio Manchester Unitedu, ali naredne godine potpisao za Al-Nassr.

Tokom igranja Manchester United, Real Madrid i Juventus, nosio je dres s brojem sedam, stoga je Georgina u čast svom suprugu na posljednjoj reviji odlučila nositi crveni dres s brojem sedam.

Za ovu priliku, Jelena Karleuša je nosila sivu potkošulju i široke crvene hlače s bijelim prugama na bokovima. Osim Jelene, Georgine i Winnie Harlow, na reviji su sudjelovali i Alexader Edwards, Natalia Vodianova, Anward Hadid i brojni drugi.