Veliki dan u subotu
0

Pogledajte kako teku pripreme za vjenčanje Kim Kardashian

Sarajevo-x.com
Ako je suditi prema izgledu vile u Kaliforniji, koju je Kim Kardashian iznajmila za vjenčanje sa Krisom Humphriesom, lijepa starleta ne štedi novac za najvažniji dan u životu.
Reality zvijezda i njen zaručnik sudbonosno "da" će izgovoriti u subotu tako da su pripreme u punom jeku. Vila i imanje u Santa Barbari polako poprimaju željeni izgled.

Kim se pobrinula da taj dan ostane u sjećanju svim zvanicama. Na fotografijama se vidi kako radnici postavljaju ogromnu binu na imanju bivšeg Googleovog izvršnog direktora, a koja će za potrebe Kiminog vjenčanja ugostiti 500 gostiju.

Kuća ima 20 spavaćih soba, što će članovima porodica Kardashian i Humphries biti dovoljno kako bi se pripremili za svečanu ceremoniju.

Mediji svaki dan pokušavaju "iskopati" neki novi detalj pa se piše da će Kim taj dan nositi, ne jednu, nego tri haljine, sve sa potpisom Vere Wang. Svi će gosti biti obučeni u bijelo jer je Kim to tražila.

"Neugodno mi je kad se sve vrti oko mene pa sam sa svima htjela podijeliti svoje iskustvo. Ne želim da sve oči budu uprte samo u mene", pojasnila je starleta.

No, TV voditeljica i jedna od zvanica Kathie Lee Gifford tvrdi da Kim time namjerava postignuti upravo suprotno od onoga što tvrdi.

"Kim bolje od ikoga zna kako biti dramatična i nema šanse da će dozvoliti da se stopi sa masom tako što će nositi bijelo. Dobro je poznajem i kladim se da će nositi crveno ili neku drugu boju koja će se isticati, a zvanice će biti obučene u bijelo i crno", kaže Gifford.

Kim i Kris su prodali Peopleu prava na fotografiranje vjenčanja za sumu od 500.000 dolara, a ceremonija će biti emitirana u Kardashian reality showu u oktobru.