Showbiz
23

Pogledajte kako Michelle Obama imitira supruga

Klix.ba
Michelle Obama, supruga američkog predsjednika Baracka Obame, imala je veoma zabavno gostovanje u TV emisiji Stephena Colberta "The Late Show" u kojem je, između ostalog, imitirala svog muža.

U dijelu razgovora s voditeljem Michelle je govorila o nastanku romantične fotografije para Obama za magazin Essence. Iako na fotografiji izgledaju smireno i zaljubljeno, otkrila je da je njeno nastajanje proteklo u znatno drugačijoj atmosferi.

"Barack je grozan na snimanjima, mrzim se fotografisati s njim tako da sam sigurna da sam ovdje govorila: 'Možeš li se smiriti? Ne požuruj fotografa'", kazala je prva dama kroz smijeh. "Pokušavala sam ga uvjeriti da se opusti pa je fotograf snimio diskusiju".

U razgovoru s voditeljem Colbertom nije mnogo govorila o politici, ali se dotakla skandala u kojem je Melania Trump plagirala dijelove njenog govora.

"Da, to je bilo teško", kratko je prokomentarisala.

Ipak, najzanimljiviji dio razgovora bio je onaj u kojem je Michelle imitirala supruga. Ispričala je kako ona i kćerke to uspješno rade, a onda navela primjer porodičnog razgovora za večerom kada je Malia oca upitala o razgovorima koje je vodio o globalnom zagrijavanju.

Tada je opisala kako Barack takve ozbiljne stvari vrlo rado, ali i vrlo opširno komentariše.

"Malia obično postavlja takva pitanja dok Sasha i ja želimo pričati o tome koja nam je najdraža pjesma s albuma 'Lemonade'", kazala je.

Dio u kojem se vidi njena imitacija počinje u petoj minuti videa.