Manekenka kao zombi
17

Pogledajte kako je nastao jezivi, ali ponovo najbolji kostim Heidi Klum

E. Sk.
Prije 19 godina slavna manekenka Heidi Klum započela je organiziranje najluđih Halloween partyja kojima i dan danas sama ozbiljno pristupa.

Naime, njemački model svoje kostime planira sedmicama, čak i mjesecima ranije, a da oduševi u Noći vještica brine se cijeli njen tim sastavljen od desetak ljudi.

Heidi je na svom Instagram profilu objavila kako je nastao kostim zombija kojem ispadaju crijeva i tako je još jednom podigla ljestvicu. Upravo njen kostim proglašen je najboljim i najoriginalnijim i ove godine.

U manje od sat vremena fotografija na kojoj ljepotica pozira u kostimu je prikupila sto hiljada lajkova.

"Zaista nemaš konkurencije. Ne znam odakle ti ideje, ali ovo je fenomenalno. Uhvatila me jeza. Kraljica si Halloweena", samo je jedan od komentara ispod fotografije.

Heidi se posljednjih nekoliko godina kostimirala u konja, zlatnog svemirca, vampiricu, jabuku i zmiju, crnu vranu, vanzemaljca, majmuna, ljudsko tijelo s odstranjenom kožom...

"Moj prvi Halloween party počeo je 2000. Mislila sam da neko treba organizirati veliki party za Noć vještica pa sam ga ja napravila. S obzirom na to da sam Njemica, mislila sam da bi kostim s tradicionalnom haljinom u patentnoj koži s pletenicama bio zabavan kostim", napisala je glumica uz objavu svog prvog kostima iz 2000. godine.