Neprepoznatljiva Kylie
134

Pogledajte kako djevojka od milijardu dolara zapravo izgleda bez šminke

S.H.P.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Iako je u javnosti i na društvenim mrežama uglavnom viđamo glamurozno obučenu i do savršenstvu našminkanu, influenserica i reality zvijezda Kylie Jenner nedavno je uhvaćena kako nenašminkana ide u posjet stomatologu.

Kylie Jenner na ovim fotografijama izgleda neprepoznatljivo.

U helankama i s velikim dioptrijskim naočalama, njen stil uveliko se razlikuje od onoga koji smo navikli vidjeti na Instagramu. Helanke i duksericu koje je nosila ovom prilikom dizajnirao je njen zet Kanye West.

Iako su neki njeni fanovi bili oduševljeni njenim prirodnim izgledom, neki su požalili su je vidjeli u ovakvom izdanju i konstantirali da niko nije ružan, već samo siromašan aludirajući na estetske korekcije koje je ova 21-godišnjakinja uradila na svom licu.

Posebno je interesantno to što se Kylie u javnosti pojavila bez šminke imajući u vidu da je postala milijarderka zahvaljujući upravo njenom uspješnom asortimanu šminke Kylie Cosmetics.

Naime, prema ovogodišnjoj Forbesovoj listi milijardera Kylie Jenner je službeno postala najmlađa milijarderka svih vremena, skinuvši sa trona slavnog osnivača Facebooka Marka Zuckerberga. Ova titula 21-godišnjoj Kylie konačno je dodjeljena nakon višemjesečnih špekulacija.