Raj u Francuskoj
0

FOTO / Pogledajte dvorac koji renoviraju Angelina Jolie i Brad Pitt

Sarajevo-x.com
Angelina Jolie i Brad Pitt posljednjih mjeseci novac ulažu u renoviranje dvorca Chateau Miraval u Brignolesu u Francuskoj.

Nekretninu su kupili još 2008. godine i to za 35 miliona dolara, ali tek nedavno su odlučili modernizirati dvorac kako bi u prelijepom francuskom selu mogli uživati i odmarati se.

Otkako je počeo projekat obnove, postavljanje skela i dovlačenje materijala, slavni holivudski glumac Brad Pitt većinu vremena provodi u Brignolesu i nadzire radove.

Dvorac koji su Jolie i Pitt kupili svrstan je u spomenike kulture. U dvorcu se nalazi 35 soba, bazen, privatni vinograd, jezero i predivna šuma, i par je siguran da će njihovo šestero djece uživati na tom mjestu.

Namjeravaju modernizovati dvorac, ugraditi jacuzzije, parne sobe, saune, ali i izgraditi novu sportsku dvoranu, te veći vinski podrum. Također planirali su i gradnju motociklističke staze, prenose američki mediji.

Imanje će biti jako dobro osigurano, pa je u planu i gradnja nadzornog centra te postavljanje kamera, ugrađivanje alarma i infra-crvenih senzora.