Nakon prve epizode
38

Podcast Meghan Markle na meti kritika, samo priča o sebi

N. C.
(Screenshot: YouTube)
(Screenshot: YouTube)
Prva epizoda podcasta "Archetypes" vojvotkinje od Sussexa i bivše glumice Meghan Markle nije prošla baš slavno. Naime, mnogi su je kritizirali kako je njezin podcast parada banalnosti i apsurda.

Meghan je prije dvije godine potpisala ugovor sa Spotifyem za podcast, a prva gošća bila joj je teniserka i dugogodišnja prijateljica Serena Williams.

Dan nakon objave prve epizode podcast se našao na meti kritičara koji misle kako se vojvotkinja nije snašla u novoj ulozi te da previše priča o svom životu.

"Podcast je parada banalnosti, apsurda i samoveličajućih kalifornijskih floskula. Učinak sve te tihe glazbe i ispraznog razgovora je da se osjećate kao da ste bili zaključani u sobi za opuštanje u wellnessu s neobično samoživim instruktorom joge", napisao je James Marriott iz The Timesa.

Također, neki su pak stava da Megan radi intervju sa samom sobom.

"Podcast je intervju s ovom inspirativnom sportašicom samo po imenu. Ako ostatak sezone bude imalo sličan premijeri, ono što ćemo stvarno slušati iz sedmice u sedmicu je Meghan kako intervjuira samu sebe", rekla je Celia Walden iz Daily Telegrapha.

Drugi su je kritikovali što se uspoređuje s uspješnim ženama kakva je Serena Williams.

"Ona bi i dalje bila glumica s D liste da se nije udala za princa. Ona se uspoređuje sa Serenom Williams i Mariah Carey, ženama koje su se sjajno snašle i prebrodile teško djetinjstvo. Ona se samo udala za princa i potrošila brdo novca, iskritizirala ju je Angela Levin iz Maila Online.