Intimni detalji
28

Plus size model Ashley Graham: Spavala sam s "pola New Yorka"

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jedna od najpoznatijih plus size manekenki Ashley Graham naći će se na naslovnici predstojećeg broja lifestyle magazina ELLE. Ona je novinarima ovog časopisa oktrila nekoliko interesantnih činjenica vezanih za svoj intimni život, prenosi People.

Nakon osam godina braka Ashley Graham je otkrila na koji način svoju vezu s Justinom Ervinom održava konstantno svježom i kako radi na opstojnosti svog braka.

"Ključ uspjeha je u vođenju ljubavi. Neprestano vodite ljubav. Čak i ako niste spremni, upustite se u vođenje ljubavi. To će vam zasigurno poboljšati raspoloženje", kazala je Ashley Graham za februarsko izdanje časopisa ELLE.

Isto tako, najpoznatija plus size manekenka šokirala je svojom izjavom da se prije braka s Justinom Ervinom, kojeg je upoznala za vrijeme volontiranja u lokalnoj crkvi, upuštala u različite avanture i da je "spavala s pola New Yorka".

"Naravno da smo bili seksualno privlačni jedno drugom, tako da nisam bila zabrinuta za naš intimni život. Mogu kazati da sam se više pitala da li je on osoba kojoj mogu da vjerujem, tj. da li je on osoba s kojom želim da budem do kraja života", dodala je Graham.