Nije se proslavila
53

Plus size manekenka pokušala pokazati koliko je fleksibilna pa poderala odjeću

N. O.
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Ashley Graham pokušala je pokazati svoje atletske sposobnosti u urnebesnom videu na TikToku, međutim, manekenka se nije proslavila.

Naime, 35-godišnja manekenka odlučila je pokazati koliko je fleksibilna izvodeći kolut naprijed na ugaonoj garnituri. Dok je cijeli pokušaj djelovao prilično nespretno, na kraju je doživjela i nezgodu s odjećom.

Kako Ashley nije bila obučena za ove "atletske" aktivnosti tj. nosila je crni kožni kombinezon i na kraju ga je uspjela poderati.

Snimak prikazuje manekenku kako silazi s garniture s šokiranim izrazom lica, a nakon što se čuo zvuk cijepanja materijala pokazala je da je poderala kombinezon.

@theashleygraham

Yes, I do all my own stunts

♬ original sound - andrea

Ashley je uz snimak dodala zvučnu podlogu djeteta koje govori: "Mama mi je rekla da budem ono što jesam i ljudi će me voljeti".

Podsjetimo, Graham je bila u centru pažnje nakon dodjele Oscara prošlog mjeseca zbog neugodnog intervjua s Hughom Grantom, a u kojem je glumac bio prilično drzak.

Premda je britanski glumac poznat po svojoj duhovitosti i nerijetko sarkastičnim odgovorima, Ashley na to nije bila spremna.